Accommodaties & camping

Camping

Wij hebben een rustige, gezellige camping op maar 400m. van het prachtige Noordduinstrand en 2 km. van Domburg verwijderd. Modern verwarmd sanitair gebouw van alle luxe voorzien met aparte miva - en kinderbadkamer. Veel speelmogelijkheden. Wasserette, diepvries, koelkast en magnetron.

Bekijk de accommodatie

Vakantiehuis met strandcabine

Geheel vrijstaand voor max. 6 p. en kind tot 3 jaar. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, bedlinnen incl. en een toilet. Grote luxe badkamer. Tuin van 750m2 met overdekt terras met windscherm, ligbedden en een Weber bbq. Veel rust, ruimte en speelmogelijkheden. 1 Hond is toegestaan. Gratis wifi met goede verbinding, geen boekingskosten.

Bekijk de accommodatie

Lodge 1 met strandcabine

Deze grootste lodge is voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. Er is 1 kamer met een stapelbed. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Lodge 2 met strandcabine

Deze lodge is voor max. 4 personen geschikt. Er zijn 2 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis.

Bekijk de accommodatie

Lodge 3 MIVA met strandcabine

Deze lodge is voor max. 4 volwassenen en 1 kind geschikt, er zijn 2 slaapkamers. Volledig ingericht, rolstoelvriendelijk. Kinderbed bijplaatsen is mogelijk. Grote badkamer. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie