Accommodaties & camping

Camping

Wij hebben een rustige, gezellige camping op maar 400m. van het prachtige Noordduinstrand en 2 km. van Domburg verwijderd. Modern verwarmd sanitair gebouw van alle luxe voorzien met aparte miva - en kinderbadkamer. Veel speelmogelijkheden. Wasserette, diepvries, koelkast en magnetron.

Bekijk de accommodatie

Luxe vakantiehuis met strandcabine

Geheel vrijstaand geschikt voor 6 personen en een kind tot 3 jaar. 3 slaapkamers, luxe badkamer en omheinde tuin met overdekt terras. Veel rust, ruimte en speelmogelijkheden. 1 Hond is toegestaan, 2 op aanvraag. Gratis strandcabine van april tot medio september. Gratis wifi. Geen boekingskosten.

Bekijk de accommodatie

Lodge 1 met strandcabine

Lodge is voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. 1 kamer met een stapelbed. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Lodge 2 met strandcabine

Lodge is voor max. 4 p. geschikt. 2 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. Wifi, Strandcabine, Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis.

Bekijk de accommodatie

Lodge 3 MIVA met strandcabine

Deze lodge is voor max. 4 volwassenen en 1 kind geschikt, er zijn 2 slaapkamers. Volledig ingericht, rolstoelvriendelijk. Kinderbed bijplaatsen is mogelijk. Grote badkamer. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Mooie vrijstaande vakantie woning aan de rand van Domburg centrum met strandcabine

Mooie, compleet gerenoveerde vrijstaande vakantie woning met strandcabine. Aan de rand van het centrum.

Bekijk de accommodatie