Accommodaties & camping

Camping

Wij hebben een rustige, gezellige camping op maar 400m. van het prachtige Noordduinstrand en 2 km. van Domburg verwijderd. Modern verwarmd sanitair gebouw van alle luxe voorzien met aparte miva - en kinderbadkamer. Veel speelmogelijkheden. Wasserette, diepvries, koelkast en magnetron.

Bekijk de accommodatie

Vakantiehuis met strandcabine

Geheel vrijstaand voor max. 6 p. en kind tot 3 jaar. Drie slaapkamers, bedlinnen incl. Grote luxe badkamer. Tuin van 750m2 met overdekt terras met loungehoek, eethoek, ligbedden en Weber bbq. Veel rust, ruimte en speelmogelijkheden. 1 Hond is toegestaan, 2 op aanvraag. Gratis wifi. Geen boekingskosten.

Bekijk de accommodatie

Lodge 1 met strandcabine

Lodge is voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. 1 kamer met een stapelbed. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Lodge 2 met strandcabine

Lodge is voor max. 4 p. geschikt. 2 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. Wifi, Strandcabine, Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis.

Bekijk de accommodatie

Lodge 3 MIVA met strandcabine

Deze lodge is voor max. 4 volwassenen en 1 kind geschikt, er zijn 2 slaapkamers. Volledig ingericht, rolstoelvriendelijk. Kinderbed bijplaatsen is mogelijk. Grote badkamer. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Vanaf 26 april te huur: Gerenoveerde vrijstaande vakantie woning aan de rand van Domburg centrum

Mooie, moderne, compleet gerenoveerde vakantie woning met veel privacy voor 2-4 personen. Groot omheind terras op het zuidwesten. Op de begane grond bevindt zich de huiskamer met moderne hoekkeuken. 1 slaapkamer voor 2 personen met comfortabele bedden en een luxe badkamer. Op de kleine 1e verdieping zijn 2 slaapkamers. 1 kamer met een1 pers. bed en een onderschuif bed en 1 babykamertje. Supermarkt op 95 meter, hoofdstraat op 400 m en het strand 700 m. https://goo.gl/maps/FBJxMUAMbuNrQA268 De verbouwing is bijna klaar, foto's komen spoedig op de site.

Bekijk de accommodatie