Accommodaties & camping

Camping

Wij hebben een rustige, gezellige camping op maar 400m. van het prachtige Noordduinstrand en 2 km. van Domburg verwijderd. Modern verwarmd sanitair gebouw van alle luxe voorzien met aparte miva - en kinderbadkamer. Veel speelmogelijkheden. Wasserette, diepvries, koelkast en magnetron.

Bekijk de accommodatie

Luxe vakantiehuis met strandcabine

Geheel vrijstaand geschikt voor 6 personen en een kind tot 3 jaar. 3 slaapkamers, luxe badkamer en omheinde tuin met overdekt terras. Veel rust, ruimte en speelmogelijkheden. 1 Hond is toegestaan, 2 op aanvraag. Gratis strandcabine van april tot medio september. Gratis wifi. Geen boekingskosten.

Bekijk de accommodatie

Lodge 1 met strandcabine

Lodge is voor max. 6 personen met 3 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. 1 kamer met een stapelbed. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie

Lodge 2 met strandcabine

Lodge is voor max. 4 p. geschikt. 2 slaapkamers, 1 bed is om te bouwen naar een kinderbed. Wifi, Strandcabine, Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis.

Bekijk de accommodatie

Lodge 3 MIVA met strandcabine

Deze lodge is voor max. 4 volwassenen en 1 kind geschikt, er zijn 2 slaapkamers. Volledig ingericht, rolstoelvriendelijk. Kinderbed bijplaatsen is mogelijk. Grote badkamer. Kinderstoel, bed, box en uitvalbeveiliging zijn gratis. Hond op aanvraag, niet in hoogseizoen.

Bekijk de accommodatie